Chic diner

"The most beautiful time of the year"

CHRISTMAS

- L O V E    A T    F I R S T    B I T E -

Scroll Down

...Santa claus is coming! Make sure you're ready to make it unforgettable! Wij begrijpen als geen ander dat sommige momenten heel kostbaar zijn. Zeker rond kerst, is het voor vele een moment om even stil te staan, bij al het geluk en bij de dierbaren om ons heen... 

Nu zal je eerste gedachte niet meteen bij een Mexicaans restaurant uitkomen. But... trust us. You really don't want to miss this! Naast dat we met Kerst geopend zijn met ons restaurant, verzorgen we ook vele kerstborrels met onze foodtruck! 

What to expect?

"Mexican streetfood and cuisine" Een unieke combinatie van luxe, liefde en gezelligheid. Denk hierbij aan verfijnde smaken geinspireerd op de Mexicaanse keuken. Wij bieden lunch, diner, tapas maar ook à la carte. De keus is aan jou! Natuurlijk is ons assortiment niet compleet zonder de spaanse bieren, wijn en cocktails!

 

Ons restaurant is voorzien van een klein voor-terras en "a secret mexican garden" aan de achterzijde! The perfect place to escape! Onze secret Mexican garden kan tevens afgehuurd worden voor feesten. Mocht je dit graag willen, neem dan gerust contact met ons op! 

Restaurant

location

Ons restaurant bevind zich op een van de bekendste straten in Eindhoven! Ben je niet bekend hier, maar wil je wel graag langskomen? Geen zorgen. Het centraal station is maar op 3 minuten loopafstand van ons restaurant. Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen langs het centraal station! 

Boca Grande
Dommelstraat 17

5611 CJ Eindhoven

040-3021320

Naamloos-11.png