top of page

ABOUT US

Buenas Dias! Wij zijn Boca Grande. Een sfeervol restaurant waar in de keuken jarenlange ervaring en jong talent vol passie rond loopt, met de gedachte de service in een nieuw jasje te steken. Culinair overheerlijke hapjes, die de tong strelen. Hedendaagse kwaliteit met de service van vroeger!

Naast ons restaurant hebben we ook een foodtruck en zijn wij te boeken voor ieder evenement. Groot of klein, feestjes aan huis of op locatie.

Mexican Dream

"The beginning of"

Begin 2016 besloot ik, Tim van der Linden, na jaren voor restaurants te hebben gewerkt mijn eigen droom te realiseren.

Boca Grande werd geboren, dé "Grauwte smoel" van Helmond en omstreken waar vers smakelijk eten en gastvrijheid voorop staan! De gedachte is en zal altijd blijven dat wij de mensen weer waar voor hun geld willen geven...

Waar andere horecazaken door de jaren heen steken hebben laten vallen, daar zijn wij bereid dat stapje extra altijd te zullen blijven doen. Het begon met geloven, geloven in de service van vroeger, in een nieuw en modern jasje terug brengen met de service als vanouds.

 

Wij begrijpen dat sommige moment kostbaar zijn en begrijpen als geen ander dat u het liefste geen zorgen heeft, Uw feestje staat bij ons altijd voorop!

 

"Boca Grande for the greatest moments in life!"

 

mexicaans-halloween1.png
a.jpg

ONS TEAM

Ons team bestaat uit enthousiaste gedreven mensen  met een culinair hart en grote passie voor eten.

Ons team is samengesteld op basis van horeca kennis en service gerichtheid. Het belang, wensen en behoeften en het plezier van de gast staan voor ons centraal! Wij zijn pas tevreden als u dat bent, altijd met plezier!

bottom of page