top of page

2 OKTOBER 2020

GRAND OPENING

- L O V E    A T    F I R S T    B I T E -

Scroll Down

"Hola a todos!" Na liefdevol een aantal jaren vele caterings te hebben verzorgd, was het tijd voor de volgende stap. Een eigen restaurant... een droom die is uitgekomen! We literally can't wait! "Time to make some unforgettable memories!"

Openingstijden:

 

Openingstijden restaurant:
Woensdag tot vrijdag van 16:00 - 23:00

Zaterdag en zondag van 15:00 - 00:00 uur

Openingstijden voor afhaal:

Woensdag t/m zondag

van 16:00 - 21:00 uur

 

Tel: 040-3021320

What to expect?

"Mexican streetfood and cuisine" Een unieke combinatie van luxe, liefde en gezelligheid. Denk hierbij aan verfijnde smaken geinspireerd op de Mexicaanse keuken. Wij bieden lunch, diner, tapas maar ook à la carte. De keus is aan jou! Natuurlijk is ons assortiment niet compleet zonder de spaanse bieren, wijn en cocktails!

 

Ons restaurant is voorzien van een klein voor-terras en "a secret mexican garden" aan de achterzijde! The perfect place to escape! Onze secret Mexican garden kan tevens afgehuurd worden voor feesten. Mocht je dit graag willen, neem dan gerust contact met ons op! 

Online reservation

Select your details and we’ll try get the best seats for you

Reserveren

Restaurant

location

Ons restaurant bevind zich op een van de bekendste straten in Eindhoven! Ben je niet bekend hier, maar wil je wel graag langskomen? Geen zorgen. Het centraal station is maar op 3 minuten loopafstand van ons restaurant. Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen langs het centraal station! 

Boca Grande
Dommelstraat 17

5611 CJ Eindhoven

040-3021320

Naamloos-11.png
bottom of page