2 OKTOBER 2020

GRAND OPENING

- L O V E    A T    F I R S T    B I T E -

Scroll Down

"Hola a todos!" Na liefdevol een aantal jaren vele caterings te hebben verzorgd, is het tijd voor de volgende stap. Een eigen restaurant... een droom die uitkomt! We literally can't wait to start! "Time to make some unforgettable memories!"

Vanwege Covid19 zijn we helaas gesloten voor een aantal weken. Toch willen we er graag voor jullie zijn! We bieden afhaalmogelijkheden en bezorgservice aan in deze tijd voor de lunchgerechten! Zo kun je alsnog heerlijk thuis genieten!

Openingstijden (ivm Covid19):

wo-do-vr-za-zo van 12:00 - 20:00 uur.

Tel: 0403021320

What to expect?

"Mexican streetfood and cuisine" Een unieke combinatie van luxe, liefde en gezelligheid. Denk hierbij aan verfijnde smaken geinspireerd op de Mexicaanse keuken. Wij bieden lunch, diner, tapas maar ook à la carte. De keus is aan jou! Natuurlijk is ons assortiment niet compleet zonder de spaanse bieren, wijn en cocktails!

 

Ons restaurant is voorzien van een klein voor-terras en "a secret mexican garden" aan de achterzijde! The perfect place to escape! Onze secret Mexican garden kan tevens afgehuurd worden voor feesten. Mocht je dit graag willen, neem dan gerust contact met ons op! 

Restaurant

location

Ons restaurant bevind zich op een van de bekendste straten in Eindhoven! Ben je niet bekend hier, maar wil je wel graag langskomen? Geen zorgen. Het centraal station is maar op 3 minuten loopafstand van ons restaurant. Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen langs het centraal station! 

Boca Grande
Dommelstraat 17

5611 CJ Eindhoven

040-3021320

Boca Grande | www.bocagrande.nl